Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Haziran 2016 - 11:08 Yorum: 0

Kadınlar Kasabayı Bayrama Hazırlıyor

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde kadınlar tarafından mezarlıklar ve parklar temizlendi.

Kadınlar Kasabayı Bayrama Hazırlıyor

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde kadınlar tarafından mezarlıklar ve parklar temizlendi.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramına sayılı günler kala beldede temizlik çalışmaları başlatıldı. Yazıhüyük Belediye Başkanlığı tarafından özel bir temizlik firmasına verilen kasaba temizlik çalışmalarında kadınlar mezarlık ve parklarda çapa, tırmık ve süpürge ile kasabanın genel temizliğini yaptı.

Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar yaptığı açıklamada kasaba temizlik çalışmalarında işi ehline verdik dedi. Çavdar, "Yazıhüyük Belediyesi olarak kasabamızda Ramazan Bayramı öncesinde mezarlık, park ve caddelerde temizlik çalışmaları başlattık. Kadınlarımız çapa, tırmık ve süpürme işlerinde usta oldukları için mezarlığımızı ve parklarımızı kadınlarımızın elinden geçti. Kısacası işi ehline verdik. Kasaba temizliğimizde bizlere desteklerini esirgemeyen ve kasabamızı pırıl pırıl temizleyen kadınlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber