Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ocak 2018 - 15:13 Yorum: 0

Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası Nevşehir’de başladı

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks Şampiyonası 54 ilden 597 sporcunun katılımıyla...

Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası Nevşehir’de başladı

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks Şampiyonası 54 ilden 597 sporcunun katılımıyla Nevşehir'de başladı.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası, 54 ilden 597 sporcunun katılımıyla başladı. Nevşehir'de düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcular Avrupa ve dünya şampiyonalarında Türkiye'yi temsil etme hakkını elde edecekler. Türkiye Boks Federasyonu Organizasyonlar Sorumlusu İsmail Nazlı, Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası hakkında yaptığın açıklamada, "Nevşehir'de yıldız, genç ve büyük bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası için geldik. Burada 54 ilden 597 sporcunun katılımıyla şampiyonayı gerçekleştiriyoruz. Dereceye girecek olan yıldız sporcularımız Avrupa şampiyonasında, genç sporcularımız da Nisan ayında İtalya'da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında bizi temsil edecekler. Ekim ayında da Arjantin'de yapılacak olan Gençlik Olimpiyatları'nda mücadele etmeye çalışacaklar. Büyük bayanlarda ki sporcumuz ise hem Avrupa hem de dünya şampiyonası katılım için mücadele edecekler. Aynı zamanda buradaki tüm sporcularımız ile 2020 sonrası olimpiyatlara katılımın çekirdek kadrosunu oluşturacaklar" diye konuştu.

Nevşehir'de düzenlenen şampiyona 27 Ocak Cumartesi günü sona erecek.

Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası Nevşehir’de başladı

Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası Nevşehir’de başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber