Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Kadınlardan "El Emeği Göz Nuru" sergisi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliği’nin katkılarıyla Eskişehir Kadın El Emeğini Değerlendirme ve Destekleme Derneği tarafından "El Emeği Göz Nuru Sergisi" açıldı. Stantları gezen...

Kadınlardan 'El Emeği Göz Nuru' sergisi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliği’nin katkılarıyla Eskişehir Kadın El Emeğini Değerlendirme ve Destekleme Derneği tarafından "El Emeği Göz Nuru Sergisi" açıldı. 

Stantları gezen Vali Güngör Azim Tuna, kadınların emek ve sabır göstererek, çok değerli el emeği göz nuru eserlerini sergilemelerinin gurur verici olduğunu bildirdi.

Kadınların ekonomik ve sosyal hayatın tüm evrelerinde aktif bir şekilde rol aldığını belirten Vali Tuna, sergideki, el emeği göz nuru eserleri inceledi. Kursiyerler ile görüşerek yaptıkları eserler hakkında bilgiler alan Vali Tuna, serginin hayırlı olmasını diledi.

Eskişehir Kadın El Emeğini Değerlendirme Ve Destekleme Derneği Başkanı (ESKEDDER) Canan Şükrüoğlu ise sergiyi sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber