Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Mayıs 2019 - 12:43 Yorum: 0

Kadınların bisiklet aşkı

İzmir'de, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, renkli etkinlik ve şovların yer aldığı Bisiklet Fuarı düzenledi.

Kadınların bisiklet aşkı

İzmir'de, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, renkli etkinlik ve şovların yer aldığı Bisiklet Fuarı düzenledi. Fuar kapsamında İzmir Bisikletli Kadınlar Grubu, bisiklet aşkıyla Karşıyaka turu attı.

Karşıyaka ilçesinde, İzmir Bisikletli Kadınlar Grubundan 25'e yakın kadın, bisikletleriyle Mavibahçe'den start aldı. Başlayan tur, sahil yolu güzergahıyla Bostanlı seyir teraslarında sona erdi. Kadınların bisiklet binmesini teşvik etmek amacıyla böyle bir sivil toplum hareketi oluşturduklarını belirten gurup kurucu Selda Erbay, "Hem trafikte bisikletliler için farkındalık oluşturmak, ama özellikle kadınların bisiklete binmesini teşvik etmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Çok keyifli bir tur atarak, kadınlarımızın bisiklete olan dikkatini çekmek istiyoruz" dedi.

Bisiklet sevenleri buluşturan MaviBahçe Bisiklet Fuarı etkinliklerinin 26 Mayıs tarihine kadar süreceği ifade edildi.

Kadınların bisiklet aşkı

Kadınların bisiklet aşkı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber