Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı
Sami Er
Ekonomi 20 Ekim 2020 - 15:33 Yorum: 0

Kadınların el emekleri kazanca dönüşecek

Kırıkkale Belediyesi himayesinde kurulacak "el emeği pazar'ında aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlar, ürünlerini Şehir Parkında kurulacak...

Kadınların el emekleri kazanca dönüşecek

Kırıkkale Belediyesi himayesinde kurulacak "el emeği pazar'ında aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlar, ürünlerini Şehir Parkında kurulacak stantlarda satma imkanı bulacaklar.

Kırıkkale Belediyesince aile bütçelerine katkı sağlamak ve boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen kadınlara yönelik düzenlenen "el emeği pazarı" hayata geçiyor. Pazarda kadınlar, el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel gibi el ürünleri ile yine yöresel yiyecekleri, kışlık kurutmalık gibi ürünlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlayabilecek.

"Kadınlarımızın elinin değdiği her şey kabul"

Kadınların el emeği ürünlerinin her zaman talep gördüğünü belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "El emeği pazarında kadınlarımızın elinin değdiği her şeyi kabul ediyoruz. Şehir parkımızın satış alanına kurulacak olan stantlarda kadınlarımız evlerinde ürettikleri ürünleri getirerek burada satma imkanı bulacaklar. Hem kendileri hem de aile ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar" ifadesini kullandı.

"Kadınlarımızın güçlü olmasını hedefliyoruz"

Kadınlara her zaman destek olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Saygılı, Cuma günleri kurulacak pazarda kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda daha güçlü olmalarını hedeflediklerini kaydetti. Saygılı, "Kırıkkaleli hanım kardeşlerimiz gerek aile bütçelerine yardımcı olmalarını gerekse kendi aralarındaki iletişime geçmelerini sağlamış olacağız. Kadın üretici pazarımızın tüm kadınlarımıza ve Kırıkkalemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber