Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 27 Şubat 2022 - 15:03 Yorum: 0

Kadir Canpolat: “Müslüman Türk evladı olarak zulme müsaade etmeyeceğimizi ifade etmek isterim”

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Bir Müslüman Türk evladı olarak şunu söylemek isterim ki, nerede bir Türk, nerede bir Müslüman, hatta...

Kadir Canpolat: “Müslüman Türk evladı olarak zulme müsaade etmeyeceğimizi ifade etmek isterim”

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Bir Müslüman Türk evladı olarak şunu söylemek isterim ki, nerede bir Türk, nerede bir Müslüman, hatta nerede insan gibi yaşayan insan evladı varsa, orada yapılacak hiçbir zulme müsaade etmeyeceğimizi burada ifade etmek isterim" dedi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kentinde 1992'de aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 613 kişinin katledilmesinin 30. yılı nedeniyle İç Anadolu Birliği tarafından düzenlenen programa katıldı. Ankara'da bir konferans salonunda düzenlenen programda sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları da yer aldı. Programda Hocalı'daki şehitler için iki ülkenin milli marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu ve katliamı anlatan "Hocalı" belgeseli sunuldu.

"Müslüman Türk evladı olarak zulme müsaade etmeyeceğimizi ifade etmek isterim"

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat konuşmasında, "Bir Müslüman Türk evladı olarak şunu söylemek isterim ki, nerede bir Türk, nerede bir Müslüman, hatta nerede insan gibi yaşayan insan evladı varsa, orada yapılacak hiçbir zulme müsaade etmeyeceğimizi burada ifade etmek isterim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber