Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 12:48 Yorum: 0

Kadir Gecesi

KARS (AA) - Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Kadir Gecesi'nin Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa...

Kadir Gecesi

KARS (AA) - Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kadir Gecesi'nin Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu ve mübarek bir gece olduğunu belirten Karaçanta, bu gecenin kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisi olduğunu belirtti.

Bu mübarek gecede zulüm ve şiddet görenler içen dua edilmesi gerektiğini kaydeden Karaçanta, "Mübarek ramazan ayında oruç tutuyoruz, dua ediyoruz huzur ve selamet diliyoruz fakat şu mübarek günlerde yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze'yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor sokakta çocukların kanını akıtıyor. Gazze'ye kara harekatı yapan, canları alan, bedenleri tanımaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber