Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 12:53 Yorum: 0

Kadir Gecesi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, mesaj yayımladı

Kadir Gecesi

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gümrükçüoğlu, mesajında, tüm Trabzonlular'ın ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutlayarak, başta Filistin olmak üzere Müslüman dünyası üzerindeki şiddetin ve baskının son bulmasını diledi.

Kuran-ı Kerim'in inmeye başladığı Ramazan ayının 27. gecesi olan Kadir Gecesi'ne ulaşıldığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Allah'ın 'bin aydan daha hayırlı' dediği, kulun Rabbine en yakın olduğu kutlu gece olan Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz. Faziletleri saymakla bitmeyen bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirmek, bu münasebetle namaz kılmak, Kuran okumak, dua etmek hepimizin hayrına olacaktır. Bu gecede kırgınlıklara, dargınlıklara son verip, varsa kırık kalpleri de onaralım. Bu vesileyle bütün Trabzonlu hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, dünyada Filistin, Suriye ve diğer Müslüman ülkelerin halkları üzerindeki baskı ve zulümlerin son bulmasını, dünyanın huzura kavuşmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber