Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Temmuz 2016 - 12:08 Yorum: 0

Kadir Gecesi’nde eller şehitler için semaya kalktı

Müslümanlar tarafından rahmet, bereket ve mağfiret ayı olarak da bilinen 11 ayın sultanı Ramazan ayında, içinde Ramazan bulunmayan bin aydan daha hayırlı...

Kadir Gecesi’nde eller şehitler için semaya kalktı

Müslümanlar tarafından rahmet, bereket ve mağfiret ayı olarak da bilinen 11 ayın sultanı Ramazan ayında, içinde Ramazan bulunmayan bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesi dolayısıyla Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Merkez Camii'nde Kadir Gecesi programı düzenlendi. Kadir Gecesi Programına binlerce vatandaşı katıldı.

Kadir Gecesinde şehitler gerçekleştirilen Kur'an Tilavetinin yanı sıra Mevlid-i Şerif okundu. Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar'ın yapmış olduğu vaazdan sonra, dua için eller semaya kalktı. Cami çıkışı vatandaşlara gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber