Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

Kadir Gecesi'ne doğru

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar, mesaj yayımladı

Kadir Gecesi'ne doğru

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ulupınar, mesajında, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı ramazan ayının son günlerinin yaşandığını belirtti.

Kadir Gecesi'nin Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahip olduğunu anlatan Ulupınar, şunları kaydetti:

“Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir geceyi idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek Kadir Gecesi'nin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde duaların Allah katında kabul olması en büyük arzumuzdur. Allah’ın rahmetinin üzerimizde olacağı bu gecede, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum."    

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber