Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 09:28 Yorum: 0

Kadirli Belediyesi’nden, Ameliyatlı Çocuğa Evde Pansuman Hizmeti

Kadirli Belediyesi, ameliyat olan küçük çocuğa evde pansuman hizmeti veriyor.

Kadirli Belediyesi’nden, Ameliyatlı Çocuğa Evde Pansuman Hizmeti

Kadirli Belediyesi, ameliyat olan küçük çocuğa evde pansuman hizmeti veriyor.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan, 11 yaşındaki Yusuf Şeker, iki yıl önce yapılan bir iğneden dolayı kalçasından ameliyat oldu. Yusuf Şeker'in zaman içerisinde sol bacağında kısalma oldu. Geçtiğimiz hafta Mersin'in Tarsus ilçesinde özel bir hastanede ameliyat olan Yusuf için doktorlar "yatağından kesinlikle kalkmasın" dedi. bunun üzerine küçük Yusuf'un pansuman ve tedavisini Kadirli Belediyesi üstlendi. Küçük Yusuf'un ameliyat yeri pansuman olması gerektiğini belirten anne Tuğba Şeker, "Kadirli Belediyesi'ni aradım. Sağolsunlar belediyenin sağlık hizmeti yetkilileri çocuğumu eve gelerek pansuman ettiler" dedi.

Kadirli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli Oğuz Aslansofuoğlu ise "Bu ailemiz bize dün başvuru da bulundu. Belediye sağlık hizmetleri birimi olarak küçük çocuğumuza 45 gün boyunca evde pansuman yapacağız. Ayrıca sağlık yönünden ne lazımsa belediye başkanımızın talimatları doğrultusunda bu aileye gerekli yardımı yapacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber