Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Aralık 2017 - 16:53 Yorum: 0

Kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan takımdan ayrı çalışıyor

Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim tarafından kadro dışı bırakılan deneyimli stoper Yalçın Ayhan, 1 haftalık iznin ardından Malatya'ya gelerek, takımdan...

Kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan takımdan ayrı çalışıyor

Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim tarafından kadro dışı bırakılan deneyimli stoper Yalçın Ayhan, 1 haftalık iznin ardından Malatya'ya gelerek, takımdan ayrı çalışmalara başladı.

Yönetim tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra 1 haftalık izin alarak İstanbul'a giden ve bu süreçte Osmanlıspor ve Akhisarspor maçlarında takımla beraber olamayan kaptan Yalçın Ayhan, yeniden Malatya'ya döndü. 35 yaşındaki tecrübeli stoper Malatya'da takımdan ayrı olarak çalışmaya başladı.

Teknik Direktör Erol Bulut'un belirlediği bir yardımcı antrenör ve idman programı dahilinde çalışan Yalçın'ın otelde konakladığı belirtildi.

A takımın çalışmadığı saatlerde tek başına antrenman yapan tecrübeli oyuncu ile Başkan Adil Gevrek'in menajer aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Tecrübeli oyuncuyla şimdilik yolları ayırmayı düşünmeyen yönetimin, Yalçın'dan gelecek özür hamlesiyle tekrar bir durum değerlendirmesi yapabileceği ifade ediliyor. Tarafların birkaç gün içerisinde yeniden bir görüşme yapıp, masaya oturması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber