Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Mart 2017 - 14:33 Yorum: 0

Kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölünce tutuklandı

Adana'da kadın yüzünden kavga edip kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölen kişi tutuklanırken, gözaltına alınan kadın ise adli kontrol şartıyla serbest...

Kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölünce tutuklandı

Adana'da kadın yüzünden kavga edip kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölen kişi tutuklanırken, gözaltına alınan kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi 3702 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Çetin Kurtboğan (49), birlikte yaşadığı Zübeyde Ö. (46) tarafından 3 yıl önce terk edildi. Zübeyde Ö. bir süre sonra da Behzad G. (50) ile birlikte yaşamaya başladı. Zübeyde Ö.'yü kıskanan Çetin Kurtboğan, Behzad G. ile sık sık tartışmaya başladı. 23 Mart günü de Kurtboğan, Behzad G.'nin İstiklal Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada şahıslar arasında tartışma çıkınca Behzad G., Kurtboğan'a kafa attı. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi. Olay yerine çağrılan ambulans ile Kurtboğan hastanede tedavi edildikten sonra hayati tehlikesi olmadığı belirtilerek taburcu edildi. Kurtboğan 26 Mart günü ise evinde ölü bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Polis yaptığı inceleme sonrası Behzad G. ile Zübeyde Ö.'yü gözaltına aldı. Sorguda suçlamaları kabul etmeyen zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Behzad G. tutuklanırken, Zübeyde Ö. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber