Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ocak 2017 - 11:28 Yorum: 0

Kafa kafaya çarpıştılar 3 kişi yaralandı

Düzce'nin Gölyaka ilçesi Köprübaşı Ömer Efendi Köyü sapağında meydana gelen kazada 2 araç kafa kafaya çarpıştı.

Kafa kafaya çarpıştılar 3 kişi yaralandı

Düzce'nin Gölyaka ilçesi Köprübaşı Ömer Efendi Köyü sapağında meydana gelen kazada 2 araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza Gölyaka ilçesi Köprübaşı Ömer Efendi Köyü kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gölyaka'dan kent merkezi istikametine gitmekte olan B. K. idaresinde ki 81 AU 077 plakalı araç ile Gölyaka istikametine gitmekte olan S.B. idaresinde ki 81 BR 191 plakalı araç şerit ihlali sonucunda Köprübaşı Ömer Efendi Köyü sapağında kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araç sürücüsü B.K. ile araçta yolcu olarak bulunan M. T. K. ve H. K. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale 112 Acil Servis ekiplerince yapılarak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldılar. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Kafa kafaya çarpıştılar 3 kişi yaralandı

Kafa kafaya çarpıştılar 3 kişi yaralandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber