Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 15:38 Yorum: 0

Kafaoğlu eğitimcileri unutmadı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile öğretmenleri ziyaret etti.

Kafaoğlu eğitimcileri unutmadı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile öğretmenleri ziyaret etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilaver Ayyıldız ile Teftiş Kurulu Başkanı Enver Topçu'yu ziyaret ederek kahve fincanı hediye etti. Kafaoğlu daha sonra Edip Gürcün İlkokulu'na giderek öğretmenlerin anlamlı günlerini tebrik etti. Başkan Kafaoğlu ardından Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilaver Ayyıldız ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu'nda öğretmenlik ve müdürlük yapan ve şimdi de muhtarlık görevini yürüten Emekli Öğretmen Özkorkmaz'ı da ziyaret ederek, Öğretmenler gününü kutladı.

Ziyaret dolayısıyla konuşma yapan Muammer Özkorkmaz, "Belediye ile diyaloğumda hiçbir sorun yok. Başkanımızın nazik ziyareti beni mutlu etti. Ne kadar mutlu olduğumu bir ben bilirim. O kadar halkın içindeyim ama çok heyecanlıyım. Çok mutluyum çok" dedi.

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ise yaptığı konuşmada, "Meslektaşımız ve muhtarımız işlerinde başarılı, kendisini onure ettik. Mahallesindeki okullarda eğitim-öğretime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da, "Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Emekli öğretmen olan ve şu anda muhtarlık görevini yürüten Muammer ağabeyimizin evine geldik, kendisinin gününü kutladık. Eğitimci olmak kolay bir iş değil, eğitimci olmak sabır ve fedakarlık ister. Bu toplumda herkesin bir öğretmeni var, bir yetiştiricisi var" dedi.

Kafaoğlu eğitimcileri unutmadı

Kafaoğlu eğitimcileri unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber