Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 22 Kasım 2016 - 13:33 Yorum: 0

Kafasını ’wc matik’e sıkıştıran minik kedi zor anlar yaşadı

Mersin'de wc matik'e kafasını sıkıştıran minik kedi, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Kafasını ’wc matik’e sıkıştıran minik kedi zor anlar yaşadı

Mersin'de wc matik'e kafasını sıkıştıran minik kedi, itfaiye tarafından kurtarıldı. Doğaya bırakıldıktan sonra bu sefer de itfaiye aracının altına giren kedi, ekiplere zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de bulunan Toros Devlet Hastanesi karşısında bir kediyi, kafasını wc matik'e sıkışmış şekilde gören itfaiye ekipleri, kediyi aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, görevden dönerken kedinin zor anlar yaşadığını fark edince kediyi İtfaiye Daire Başkanlığına götürdü. Ekipler, kedinin kafasındaki wc matik'i keserek kediyi kurtardı. Kurtarılmasının ardından doğaya bırakılan kedi bu sefer de itfaiye aracının altına girerek, ekiplere zor anlar yaşattı. Kedi buradan da ekiplerin çalışması sonucunda çıkartılarak, doğaya bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber