Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Ocak 2017 - 19:58 Yorum: 0

Kafkas: "Bursaspor’u Bursa’da yenmek özgüvenimizi arttırdı"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Bursaspor'u 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularımın gösterdiği...

Kafkas: 'Bursaspor’u Bursa’da yenmek özgüvenimizi arttırdı'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Bursaspor'u 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Bursaspor'u Bursa'da yenmek özgüvenimizi arttırdı" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Akhisar Belediyespor, mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İki takım açısından kritik maçtı. Gruptan çıkamama ihtimalimiz vardı. Az süre alan oyuncularıma şans verdim. 20. dakikadan sonra oyunun bir bölümünde sıkıntılar yaşasak da oyuncularımın performansından memnunum. Kazandığımız için mutluyuz. Farklı bir sistemle oynamaya çalıştık. Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Bursaspor'u Bursa'da yenmek özgüvenimizi arttırdı. Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber