Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Ekim 2016 - 21:43 Yorum: 0

Kafkas: "İkinci yarıya kötü başladık"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas , Trabzonspor karşısında ikinci yarıya kötü başladıklarını söyledi.

Kafkas: 'İkinci yarıya kötü başladık'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas , Trabzonspor karşısında ikinci yarıya kötü başladıklarını söyledi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ikinci yarıya kötü başladıklarını belirterek, "Oyunu iki bek arkasına kullanmanın öncelikli hücum planımızdı. Bunda çok da başarılı olduğumuz söylenemez çünkü orta sahada çok kolay top kayıpları yaptık, bu da hızlı hücuma çıkmamızı engelledi" dedi.

Kafkas, "Stoper oyuncumuz yok. Biri sakatlansa yerine koyacak oyuncumuz yok. Serdar, hafta içi sakatlandı Douglao da hem maçın içinde devre arasında iğne vurulmak zorunda kalınca savunma hattını oldukça geriletme zorunda kaldık. Sistemde değişiklik yapmak zorunda kaldık. Hazır olmayan oyuncularımız var. Sezon başı kamp geçirmedikleri için sıkıntı oluyor. Her şeye rağmen bu atmosferde Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumda alınan bir puanın kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Oyunu ve oyuncuyu geliştireceğiz. Gol atma konusunda sıkıntımız var. Bunu da bir şekilde aşacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber