Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 10:18 Yorum: 0

Kağıthane Belediyesi’nden sporculara malzeme desteği

Kağıthane'de gençleri spora yönlendirmek ve geleceğin profesyonel sporcularının yetiştirilmesine destek olmak amacıyla amatör spor kulüplerine malzeme...

Kağıthane Belediyesi’nden sporculara malzeme desteği

Kağıthane'de gençleri spora yönlendirmek ve geleceğin profesyonel sporcularının yetiştirilmesine destek olmak amacıyla amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldı.

Kağıthane Belediyesi tarafından gençleri spora teşvik etmek ve malzeme sıkıntılarının giderilmesini sağlamak amacıyla amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım töreni düzenlendi. Sadabad Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda düzenlenen törene, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Ömer Tüfekçi, Kağıthane Kulüpler Derneği Başkanı Hasan Cevahir ve 60 spor kulübünden çok sayıda sporcu katıldı. Tören, 15 Temmuz şehitlerine saygı duruşu ile başlarken İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından Kağıthane Belediyesi'nin genç sporcuların yetiştirilmesi için yaptığı çalışmalardan oluşan bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

Protokol konuşmalarının yapılmasından sonra amatör sporcular için hazırlanan malzeme yardımlarının dağıtımı yapıldı. Tören, Başkan Fazlı Kılıç ve katılımcıların sporcular ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

"Bütçemizin yüzde 25'ini ayırıyoruz"

60 spor kulübüne malzeme desteği verdiklerini ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Binlerce genç sporcumuz spor kulüplerimizde eğitim görüyor ve geleceğe hazırlanıyor. Amatör spor kulüplerimizin antrenörleri ve yöneticileri büyük fedakarlıklar yapıyorlar ve çocuklarımıza sahip çıkıyorlar. Biz çocuklarımızın sokakta kalmasını istemiyoruz. Bunun için spora çok destek veriyoruz. Spor, sanat ve kültür çalışmalarımıza bütçemizin yüzde yirmi beşini ayırıyoruz. Burada malzeme desteği ile çocuklarımızın sporu daha iyi yapabilmelerini sağlamış oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber