Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 25 Şubat 2022 - 14:28 Yorum: 0

Kağıthane’de dağıtılan hijyen ürünü sayısı 10 milyonu geçti

Kağıthane Belediyesi pandeminin başladığı 2020 Mart ayından bugüne ilçedeki vatandaşlara 10 milyonun üzerinde maske ve kolonya dağıttı.

Kağıthane’de dağıtılan hijyen ürünü sayısı 10 milyonu geçti

Kağıthane Belediyesi pandeminin başladığı 2020 Mart ayından bugüne ilçedeki vatandaşlara 10 milyonun üzerinde maske ve kolonya dağıttı.

Korona virüs yeni varyantlarıyla tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini sürdürürken, Kağıthane Belediyesi pandemi ile mücadelede sosyal çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri ev ve dükkanları tek tek gezerek talepte bulunan vatandaşlara bugüne kadar 9 milyon 200 bin maske ve 1 milyonun üzerinde kolonyayı ücretsiz dağıttı.

İhtiyaç sahiplerine bu süreçte destek de olan Kağıthane Belediyesi, ailelere 150 bin gıda paketi desteğinde bulundu. Yanı sıra korona virüse yakalanan vatandaşların bağışıklığının güçlenerek hastalığı rahat atlatmaları için meyve sepetleri dağıtılıyor. Evinde karantinada olan bugüne kadarki 52 bin vatandaşa meyvelerden oluşan sepetler ulaştırıldı. Salgının önlenmesi adına belediye ekiplerinin temizlik, dezenfekte ve denetim çalışmaları da devam ediyor. Apartman, iş yeri ve kamusal alanlar belediye ekipleri tarafından detaylı temizlik sonrası dezenfekte ediliyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin mevsimlere bağlı olarak vakaların zaman zaman arttığına dikkati çekti ve vatandaşlara temizlik-maske-mesafe konusunda hatırlatmada bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber