Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Aralık 2017 - 18:43 Yorum: 0

Kağıthane’de faciadan dönüldü

Kağıthane'de inşaat malzemesi yüklü tırın freni boşaldı. Freni boşalan tır yaklaşık 100 metre kaydıktan sonra devrilerek 6 araca zarar verdi.

Kağıthane’de faciadan dönüldü

Kağıthane'de inşaat malzemesi yüklü tırın freni boşaldı. Freni boşalan tır yaklaşık 100 metre kaydıktan sonra devrilerek 6 araca zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre, Kağıthane, Talatpaşa, Aslıhan Sokak üzerinde saat 17.00 sıralarında inşaat malzemesi yüklü bir tır sokağa girerek ilerlemeye başladı. Bir süre ilerledikten sonra karşı istikametten bir otomobilin gelmesi üzerine duraklayan tırın freni boşalarak kaymaya başladı. Yaklaşık 100 metre kayan tır yan yatarak devrildi. İnşaat malzemesi yüklü tırın kaydığı sırada park halinde bulunan 6 otomobile de zarar verdiği öğrenildi. Otomobillerde maddi hasar meydana gelirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Kazaya sebebiyet veren tırın trafik sigortasının bulunmadığını belirten bir vatandaş, "Biz içerde oturuyorduk. Önce tır geldi, yukarı çıkmaya başladı. Bizim arabalar da park halindeydi. Freni tutmayınca geri kaymaya başladı. 6 araca zarar verdi. Çıkan ses üzerine panik yaptık, kendimizi dışarı attık. Manzarayı görünce şok olduk. İnşallah altında kimse kalmamıştır diye düşündük. Çok şükür ki yaralanan olmadı. Maddi hasar var ancak kazaya sebebiyet veren tırın trafik sigortası yokmuş. Şuanda mağduruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber