Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Kağıthane’de kedi ve köpek evleri dezenfekte ediliyor

Kağıthane Belediyesi, insan ve hayvan sağlığı için ilçenin yaşam alanlarındaki temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Kağıthane’de kedi ve köpek evleri dezenfekte ediliyor

Kağıthane Belediyesi, insan ve hayvan sağlığı için ilçenin yaşam alanlarındaki temizlik çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde bir çok noktada bulunan kedi ve köpek evleri, düzenli olarak yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Kağıthane ilçe sınırları içerisinde ayrı ayrı her mahalleye Kağıthane Belediyesi tarafından yerleştirilen 210 adet beslenme ve barınma noktası, her ay düzenli olarak tek tek yıkanıyor. Kulübelerin yıkanmasının yanı sıra haftalık olarak da yapılan dezenfekte işlemiyle birlikte hayvanların daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmesi ve hastalıklardan korunması sağlanıyor.

Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan dezenfekte çalışmalarının yanı sıra yine sokak hayvanlarının yemek sıkıntısı çekmemeleri için her gün kedi ve köpek evlerine düzenli olarak mama da konuluyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; "İlçemizde yaşayan her canlıya karşı ayrı bir özenle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sokaklarda, caddelerde bizlerle birlikte yaşayan bu dostlarımız için elimizden geleni yapıyoruz. Onların sağlıklı olmaları hem kendileri için hem de insanlarımız için büyük bir önem teşkil ediyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber