Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ağustos 2016 - 19:28 Yorum: 0

Kağıthane’de korkutan yangın

İstanbul Kağıthane'de, 5 katlı bir apartmanda meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Kağıthane’de korkutan yangın

İstanbul Kağıthane'de, 5 katlı bir apartmanda meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Biri çocuk 3 kişinin mahsur kaldığı yangını itfaiye ekipleri güçlükle söndürdü.

Yangın, saat 18.00 sıralarında Talatpaşa Mahallesi Keskingiller Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra olay yerine ulaşan Şişli Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek mahsur kalan biri çocuk 3 kişiyi kurtardı. Kurtarılan kız çocuğu ve annesinin dumandan etkilendiği kaydedilirken, olay yerinde hazır bulunan ambulansta bu kişilere oksijen verildi.

Çevrede korku ve paniğe neden olan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı yangın maddi hasara yolaçarken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber