Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Temmuz 2018 - 17:53 Yorum: 0

Kağıthane’de narkotik operasyonu

İstanbul Kağıthane'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince havadan helikopter desteği ile önceden belirlenen adreslere düzenlenen...

Kağıthane’de narkotik operasyonu

İstanbul Kağıthane'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince havadan helikopter desteği ile önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda adeta kuş uçurtulmadı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün düzenlediği operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün yanı sıra çok sayıda sivil ekip destek verdi. Beyoğlu'nda toplanan ekipler konvoy halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. Ekipler yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda Kağıthane, Telsizler Mahallesi'nde belirlenen adreslere eş zamanlı giriş yaptı. Özel timler "koçbaşı" kullanarak kapıları kırdıktan sonra sivil ekipler adreslerde arama yaptı. Aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Telsizler Mahallesi'nde yapılan operasyon nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Motorize ekipler sokak başlarını kapatırken polis helikopteri de havadan operasyona destek verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber