Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Temmuz 2016 - 12:43 Yorum: 0

Kağıtspor, geleneksel okçuluk kursları sürüyor

Geleneksel Türk okçuluğunu yaşatmak amacıyla faaliyetlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü tarafından açılan kurslara ilgi her geçen...

Kağıtspor, geleneksel okçuluk kursları sürüyor

Geleneksel Türk okçuluğunu yaşatmak amacıyla faaliyetlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü tarafından açılan kurslara ilgi her geçen gün artıyor.

Unutulmaya yüz tutmuş manevi değerleri ayağa kaldıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kağıtspor kulübüyle birlikte geleneksel Türk okçuluğunu Kocaeli'de yeniden canlandırıyor. Bu kapsamda, Mart ayında faaliyetlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, beş aylık süre zarfında bu branşta büyük bir aşama kaydetti. SEKASEM'deki açık alanda kurulan okçuluk alanında çalışmalarını sürdüren okçular, uzun süren çalışmalar neticesinde kendileri büyük ölçüde geliştirdi.

SEKASEM eğitim salonu yanındaki okçuluk poligonunda, okçuluğun tarihi ve misyonu hakkında bilgiler alan kemankeşler, çeşitli eğitimlerden geçiyor. Motivasyonu arttıran, stresi ise azaltan, beden ve zihin gelişimine yardımcı olan geleneksel okçuluk, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübüyle gelecek nesillere yeniden aktarılıyor.

Öte yandan 12-17 yaş arasındaki kemankeş adayları, geleneksel okçuluk sporunu yapmak için Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor kulübüne başvurarak ücretsiz olarak kayıt yaptırabiliyorlar.

Kağıtspor, geleneksel okçuluk kursları sürüyor

Kağıtspor, geleneksel okçuluk kursları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber