Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Şubat 2018 - 12:13 Yorum: 0

Kağıtsporlu Şenkuru bronz madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü'nün başarılı sporcusu Fikret Hakan Şenkuru, 6. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında bronz madalya...

Kağıtsporlu Şenkuru bronz madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü'nün başarılı sporcusu Fikret Hakan Şenkuru, 6. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında bronz madalya kazandı.

Türkiye Tekvando Federasyonunun ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen 6. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası'na 36 ülkeden binin üzerinde sporcu katıldı. 4 gün süren şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü tekvandocuları da katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü'nün alt yapısında yetişen Fikret Hakan Şenkuru, başarılı maçlar çıkartarak 6. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında bronz madalyanın sahibi oldu.

Büyük sevinç yaşayan Şenkuru, elde ettiği sonuç ile 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları yolunda da hanesine bir puan daha ekledi. Müsabakaların ardından kürsüye çıkan Şenkuru madalya ve sertifikasını protokolden aldı.

Kağıtsporlu Şenkuru bronz madalya kazandı

Kağıtsporlu Şenkuru bronz madalya kazandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber