Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Mayıs 2022 - 15:53 Yorum: 0

Kağızman’da madde bağımlılığı anlatıldı

Kağızman'da "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi çerçevesinde madde bağımlılığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kağızman’da madde bağımlılığı anlatıldı

Kağızman'da "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi çerçevesinde madde bağımlılığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kağızman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonu'nda eğitim toplantısı düzenlendi.

Eğitim toplantısında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk-ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri masaya yatırıldı.

Anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığın artırılması, anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi konularında bilgi verildi.

Ayrıca proje ile annelerin narkotik maddelerin ve etkilerinin tanınması, mücadele yöntemlerinin bilinmesine yönelik eğitimler verildi. Katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Yoğun ilgi gören toplantı da Narkotik ekipleri bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaştı.

Toplantıya, Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Suat Güner ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Anayurt'ta katılım sağlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber