Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 13:28 Yorum: 0

KAHİSA, AK Parti Genel Merkezini Ziyaret etti

KAHİSA, Kırşehir ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla Ankara" da Ak Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

KAHİSA, AK Parti Genel Merkezini Ziyaret etti

KAHİSA, Kırşehir ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla Ankara" da Ak Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Kırşehir Ahi Sivil Akıl Platformu (KAHİSA) dernek ve vakıf başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Ankara" da Ak Parti Genel Merkezi" nde; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin" i ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 22. Dönem Kırşehir Ak Parti Milletvekili Hacı Turan" ı ziyaret etti.

Ziyarette Kırşehir ile ilgili konular ele alındı. Türkiye" nin zor zamanlardan geçtiği günlerde yaşanan olaylar değerlendirilerek birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan dönemde istişare toplantılarının daha sık olması gerektiği vurgulandı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ataş, bu tür ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların devam etmesi gerektiğine dikkati çekti.

Kırşehir Ahi Sivil Akıl Platformu'ndan yapılan açıklamada, "Ak Parti Genel başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Fatih Şahin başta olmak üzere Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ve özellikle bu ziyaretlerin gerçekleşmesinde katkı sağlayan ve refakat eden Kırşehir Milletvekili Av.Salih Çetinkaya" ya teşekkür ederiz." denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber