Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 29 Haziran 2016 - 17:08 Yorum: 0

Kahraman Gümrük Muhafaza Memuru Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısında canlı bombayı vurarak daha da fazla can kaybının yaşanmasına engel olan Gümrük Muhafaza Memuru...

Kahraman Gümrük Muhafaza Memuru Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısında canlı bombayı vurarak daha da fazla can kaybının yaşanmasına engel olan Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu son yolculuğuna uğurlanıyor.

Atatürk Havalimanı'nda dün gece yaşanan terör saldırısında 41 kişi hayatını kaybetmişti. Canlı bombayı saldırı sırasında vurarak yaralayan ve daha fazla ilerlemesini engelleyen gümrük muhafaza memuru Umut Sakaroğlu, patlama sonrası hayatını kaybetmişti. Sakaroğlu'nun Türk Bayrağı'na sarılı naaşı Atatürk Havalimanı Camii'ne getirildi. Sakaroğlu'nun annesi Zekiye Sakaroğlu oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Öte yandan cenazeye Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılacağı öğrenilirken, Sakaroğlu'nun cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Hatay'a gönderilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber