Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Ekim 2016 - 22:43 Yorum: 0

Kahraman şehit Ömer Halisdemir’in resmini kum sanatıyla çizdiler

Niğde'de Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programına katılan Asna kum sanatı grubu,...

Kahraman şehit Ömer Halisdemir’in resmini kum sanatıyla çizdiler

Niğde'de Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programına katılan Asna kum sanatı grubu, şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in resmini kum sanatıyla çizdiler.

Niğde'de Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programına katılan Asna kum sanatı grubu, 15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in fotoğrafını kum sanatı ile çizdiler.

Çizim bittikten sonra grup, salondan büyük alkış aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber