Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Aralık 2016 - 16:18 Yorum: 0

Kahramanmaraşlı esnaftan "dövizini bozdur" kampanyasına destek

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde birçok esnaf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizlerinizi bozdurun" çağrısına destek veriyor.

Kahramanmaraşlı esnaftan 'dövizini bozdur' kampanyasına destek

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde birçok esnaf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizlerinizi bozdurun" çağrısına destek veriyor.

Afşin'de esnaf, döviz bozdurma kampanyasına destek olmak adına ilginç kampanyalar düzenliyor. "Eskiden dolar mı vardı" diyerek kampanyaya destek veren erkek kuaförü Yusuf Kaya, 300 dolar veya euro bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlara ücretsiz saç ve sakal tıraşı yapıyor. Kaya, "Kahramanmaraş ve Afşinli esnaflar olarak bizler de ülkemizin üzerine oynanan kirli oyunları bozmak için dolara hayır diyoruz. Eskiden dolar mı vardı? Hayır. Ülkemizin Cumhurbaşkanı bizlere böyle bir çağrıda bulunmuş. Bizler de elimizden geldiğince Cumhurbaşkanımızın davetini geri çevirmiyoruz ve döviz bozdurma kampanyasına destek olmak için böyle bir kampanya yürütüyoruz. 300 dolar veya euro üzeri döviz bozdurup dekontunu getiren vatandaşlarımıza saç sakal tıraşı bizden" diye konuştu.

10 bin dolara ücretsiz düğün veya nişan

Afşin'de düğün organizasyonu ve düğün salonu işletmeciliği yapan Aytekin Özgül ise, 10 bin dolar bozdurup dekontunu getiren vatandaşlara ücretsiz düğün sözü verdi. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Özgül, "15 Temmuz'da tankla, tüfekle ve birkaç satılık askerle gerçekleştirilemeyen darbeyi bu defa ekonomik kriz yoluyla yapmaya çalışıyorlar" dedi.

Dolarını bozduranlara araçlarının kışlık bakımını bedava yapacağını söyleyen sanayi esnafı Hüseyin Özen de, "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak verip vatandaşların dolarlarını bozdurmalarını istiyoruz. Kaç dolar olursa olsun dolarını bozduranların araçlarına kışlık bakım hediye" şeklinde konuştu.

Döşemeci esnafı Bekir Kır, bin dolar bozduranlara oturma gruplarını yarı fiyatına, 10 bin dolar bozduranlara ise takımları bedava yaptıklarını söyledi. Kır, "Ülkemize destek olmak istiyoruz. Biz küçük esnafız ama karınca misali tarafımız belli olsun, çorbada bizim de tuzumuz olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber