Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Eylül 2022 - 11:58 Yorum: 0

Kahramanmaraşlı tamirci Atatürk heykelinde iddialı

Kahramanmaraş'ta tamir işleriyle uğraşan Mahmut Ardıç, 62 yıldır Atatürk heykeli ve büstü yaptığını belirterek, "Herkes heykel yapabilir ama Atatürk'e...

Kahramanmaraşlı tamirci Atatürk heykelinde iddialı

Kahramanmaraş'ta tamir işleriyle uğraşan Mahmut Ardıç, 62 yıldır Atatürk heykeli ve büstü yaptığını belirterek, "Herkes heykel yapabilir ama Atatürk'e benzetmek çok zor" dedi.

Türkoğlu ilçesi Gaziler Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk babası Mahmut Ardıç (79), 62 yıldır tamir işleri ile uğraşmanın yanında Atatürk heykeli ve büstleri yapıyor. Atatürk'ü çok sevdiğini söyleyen Ardıç, "İlkokul mezunuyum ama kendimi çok iyi yetiştirdim ve geliştirdim. Ben 50 yıl önce doğalgazla araba çalıştırdım. Farklı şeyler yapmaya çalıştım. Memleketime faydalı olmaya gayret gösterdim. Halen çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim. Ben Cumhuriyet çocuğuyum. Atatürk'ü çok seviyorum" ifadesini kullandı.

Heykel ve büst yapmanın zor olduğunu anlatan Ardıç, "Atölyemde Atatürk heykelleri ve büstleri yapıyorum. Birçok il meydanlarına da Atatürk heykelleri yaptım. Herkes heykel yapabilir ama Atatürk'e benzetmek çok zor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber