Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Kasım 2014 - 22:53 Yorum: 0

Kahramanmaraş'ta 112 Acil Servis çalışanına bıçaklı saldırı

Kayınbiraderi tarafından bıçaklanan acil tıp teknisyeni, ağır yaralandı

Kahramanmaraş'ta 112 Acil Servis çalışanına bıçaklı saldırı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Türkoğlu ilçesinde, kayınbiraderi tarafından bıçaklanan acil tıp teknisyeni, ağır yaralandı.

112 Acil Servis'te acil tıp teknisyeni olarak çalışan Cihan Güler, görev başındayken kayınbiraderi olduğu belirtilen E.E. ile Gaziler Mahallesi'nde buluştu.

Güler ile şizofreni hastası olduğu belirtilen E.E. arasında hastaneye yatırılması konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.E, yanında getirdiği bıçakla eniştesi Güler'i 5 yerinden bıçakladı.

Olay yerinde bulunan meslektaşları tarafından Necip Fazıl Şehir Hastanene kaldırılan Cihan Güler'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bu arada E.E'nin, buluşma öncesinde eniştesini arayıp, "Gelmezsen eşini öldürürüm" diyerek tehdit ettiği ve söz konusu adreste buluşmak istediği, Cihan Güler'in de bu yüzden Gaziler Mahallesi'ne gittiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber