Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Mart 2019 - 16:58 Yorum: 0

Kahramanmaraş’ta 5 bin fidan toprakla buluştu

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında 3 hektarlık alanda öğrencilerin de katılımıyla 5 bin adet fidanın...

Kahramanmaraş’ta 5 bin fidan toprakla buluştu

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında 3 hektarlık alanda öğrencilerin de katılımıyla 5 bin adet fidanın dikimini gerçekleştirdi.

Onikişubat ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki fidan dikim programda konuşan Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş, dikimi yapılan fidanlar sayesinde vatandaşların doğayla baş başa olacaklarını söyledi. Farklı zamanlarda farklı yerlere fidan diktiklerini dile getiren Altındaş, yanan ormanlık alanları fidanla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Altındaş, "Bu yıl Orman Genel Müdürlüğümüzün kuruluşunun 180'inci yılını kutluyoruz. Bu münasebetle bu haftayı 180'inci yıl etkinliklerine ayırdık ve dolu dolu geçiriyoruz. Salı günü Türkoğlu ilçemizde trüf mantarı ormanı kurduk. Dün ise Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarımıza 5 bin fidan dağıtımı gerçekleştirdik, bugün de daha önce yanan bir orman alanına ağaçlandırarak yanan sahaları yıl içerisinde ağaçlandırmış oluyoruz. Etkinliklerimiz yarın da devam edecek. Vatandaşlarımızın doğa ile baş başa kalacağı Başkonuş Mesire alanında doğa yürüyüşü programımız olacak, buraya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Ormanların faydalarının saymakla bitiremeyiz. Şimdi de burada geleceğimiz emanet edeceğimiz öğrencilerimiz ile fidanlarımızı toprakla buluşturacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Ormancılık Haftası etkinliklerimize hoş geldiniz" diye konuştu.

Kahramanmaraş’ta 5 bin fidan toprakla buluştu

Kahramanmaraş’ta 5 bin fidan toprakla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber