Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Ocak 2015 - 00:03 Yorum: 0

Kahramanmaraş'ta gasp girişimi: 5 yaralı

Para ve sigara istedikleri 5 kişiyi taleplerini reddedince bıçaklayan 4 çocuk yakalandı

Kahramanmaraş'ta gasp girişimi: 5 yaralı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta, para ve sigara istedikleri 5 kişiyi, taleplerini reddedince bıçakla yaralayan 4 çocuk yakalandı.

Merkez Onikişubat ilçesi Mağralı Mahallesi Ökkeş Caddesi'nde Suriyeli Hannam B'ye ait iş yerine gelen yaşları 18'den küçük F.O, E.Ş, S.H, ve K.K, para ve sigara istedi. İş yeri sahibinin oğlu Muhammet B, para vermek istemeyince zanlılar tarafından bıçakla belinden yaralandı.

Daha sonra Kahramanmaraş Kalesi'ne ve Kapalı Çarşı'ya giden 4 kişi, karşılaştıkları H.K, E.A, N.E, ve O.G'den para isteyip alamayınca söz konusu kişileri de çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayarak kaçtı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Önlerine gelen kişileri darp etmeye çalışan zanlılardan K.K, ise darp sırasında bıçakla yaralandı.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerlerine gelen polis ekipleri, F.O, E.Ş, S.H, ve K.K'yı yakaladı.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim ek hizmet binasında sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Polis ekipleri, hastane önünde yaşanan gerginlik nedeniyle önlem aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber