Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

Kahramanmaraş'ta MHP'li aday adayları tanıtıldı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını tanıttı.MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda,...

Kahramanmaraş'ta MHP'li aday adayları tanıtıldı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını tanıttı.

MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşan seçimleri kazanmaktan başka seçeneklerinin olmadığını söyledi.

Bu nedenle kadın-erkek, genç-yaşlı demeden toplumun her kesimine ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Öner, şunları kaydetti:

"7 Haziran'da Kahramanmaraş'ta birinci olacağız. Bu hedefe ulaşmak için Bilge Kağan'ın dediği gibi 'Gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız, çalışacağız'. Her zaman biz olma duygusuyla ülke ve millet menfaatini gözeterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün milletimizin egemenlik haklarını muhafaza etmek ve varlığını ortaya koymak için yeniden silkinmeye ve dirilmeye ihtiyaç vardır."

Konuşmaların ardından aday adaylarının öz geçmişleri okundu ve tanıtımı yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber