Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 13 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Kahramanmaraş'ta sağanak

Kahramanmaraş-Kayseri karayolunda, sağanak nedeniyle debisi yükselen Güredil Deresi üzerindeki köprünün yıkılma riskine karşın ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor

Kahramanmaraş'ta sağanak

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş-Kayseri karayolunda sağanak yüzünden ulaşım, tek şeritten veriliyor.

Dün akşam başlayan sağanağın ardından oluşan sel nedeniyle Güredil Deresi üzerinde bulunan köprüyü tutan ayaklarla yol arasındaki bağlantı noktasında oyuklar oluştu. 

Köprünün bağlandığı yoldaki toprağın büyük bölümünü götüren sel sularının tehlike oluşturması üzerine trafik ekipleri önlem aldı.

Bölge trafik ekiplerince ulaşımın tek yönlü, kontrollü olarak sağlandığı köprüde Karayolları, Devlet Su İşleri ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri oyukların kapatılması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Karayolları yetkilileri, dün etkili olan sağanak nedeniyle Güredil Deresi'nin debisinin yükseldiğini, bu yüzden nehir üzerindeki köprünün etrafında oluşan oyukların kapatılması için çalışma yapıldığını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber