Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 27 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Kahramanmaraş'ta turizm sektörü temsilcileri buluştu

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesince (KSÜ) düzenlenen etkinlikte turizm sektörü temsilcileri bir araya geldi.KSÜ Meslek Yüksekokulu (MYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği...

Kahramanmaraş'ta turizm sektörü temsilcileri buluştu

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesince (KSÜ) düzenlenen etkinlikte turizm sektörü temsilcileri bir araya geldi.

KSÜ Meslek Yüksekokulu (MYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı yöneticilerinin organize ettiği MYO Uygulama Oteli'nde düzenlenen "Kahraman Kentli Turizmciler Buluşuyor" temalı etkinliğe, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar, MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Temiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, öğretim görevlileri ve kentte faaliyet gösteren turizm sektörünün temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

MYO Müdürü Doç. Dr. Temiz, Kahramanmaraş'ın tarihi ve kültürel değerler yönünden zengin olmasına rağmen yeteri kadar tanıtılamadığını belirterek, bu konuda herkese büyük görev düştüğünü ifade etti.

Turizm sektörüne, mezun ettikleri öğrencilerle katkı sunmayı hedeflediklerini dile getiren Temiz, Uygulama Oteli ile ilgili projelerini ve yeni bölümler açılması konusunda çalışmalarının olduğunu kaydetti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Küçükdağlı da Turizm ve Otel İşletmeciliği Programından mezun olan öğrencileri kentteki turizm firmalarında görmek istediğini söyledi.

Öğretim görevlisi Fatih Kazancı ise öğrencilere turizm sektörünün ihtiyaçlarına uygun eğitimler verildiğini belirterek, Aşçılık Programının da açılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber