Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ağustos 2019 - 16:23 Yorum: 0

Kahramanmaraş’ta yaya önceliği bilgilendirmesi

İçişleri Bakanlığının 2019'u "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla "Yaya Önceliği Yılı" ilan etmesinin ardından yayalarda oluşan yanlış...

Kahramanmaraş’ta yaya önceliği bilgilendirmesi

İçişleri Bakanlığının 2019'u "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla "Yaya Önceliği Yılı" ilan etmesinin ardından yayalarda oluşan yanlış algılarla ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı.

Trafikte yaya önceliği ilan edilen 2019 yılının ilk aylarından itibaren trafikte kontrollü ve ışıklı geçitlerde dahi yayaların, önceliğin kendilerinde olduğunu düşünerek ışıklara riayet etmemesi ve yanlış anlaşılmaların oluşması üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları yayalara bilgilendirme çalışması yaptı.

Öğle vakti, 11.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilen uygulamada, yayaların ulusal ve yerel medyada yayınlanan kamu spotlarının yanlış anlamalar olduğu ve ışıklı kavşaklarda, kırmızı ışıkta durmaları ve yeşil ışıkta geçmeleri yönünde bilgilendirme, eğitim çalışması yapıldı.

Bir saat süren uygulamada yaklaşık 300 kişiye bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapıldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta yaya önceliği bilgilendirmesi

Kahramanmaraş’ta yaya önceliği bilgilendirmesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber