Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 16:38 Yorum: 0

Kahta Devlet Hastanesi’ne 13 hekim atandı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Devlet Hastanesi'ne 2'si uzman olmak üzere toplam 13 doktor ataması yapıldı.

Kahta Devlet Hastanesi’ne 13 hekim atandı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Devlet Hastanesi'ne 2'si uzman olmak üzere toplam 13 doktor ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı, 70. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonuçlarına göre, Kahta Devlet Hastanesi'ne, 2'si uzman olmak üzere 13 doktor ataması yapıldı.

Yapılan atamalarla ilgili olarak açıklama yapan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, "Bakanlığımız tarafından hastanemize 1 Acil Tıp Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 10 Pratisyen Hekim ataması yapıldı. Acil servisimizde görev yapan mevcut 5 hekimimizle birlikte pratisyen hekim sayımız 15'ya yükseldi. Tayinleri nedeniyle hastanemizden ayrılacak olan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlarımızın da eksikliğini yeni atanan hekimlerimizle anında gidermiş olacağız. Kahta Devlet Hastanesi olarak, bölge halkımız ile yöremizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin sağlık gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamak için personel kadromuzu güçlendirme çabası içerisindeyiz. Bu vesileyle bizden bir an olsun desteğini esirgemeyen Genel Sekreterimiz Erdoğan Öz başta olmak üzere, tüm yetkili makamlara teşekkür ediyor, göreve yeni başlayacak hekimlerimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" İfadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber