Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2016 - 11:53 Yorum: 0

Kahta Gönüllüler Platformu FETÖ ve PKK terörüne tepki gösterdi

36 Sivil toplum kuruluşundan oluşan Kahta Gönüllüler Platformu, FETÖ'nün darbe girişimin ardından PKK'nın hain bombalı saldırılarına karşı ortak...

Kahta Gönüllüler Platformu FETÖ ve PKK terörüne tepki gösterdi

36 Sivil toplum kuruluşundan oluşan Kahta Gönüllüler Platformu, FETÖ'nün darbe girişimin ardından PKK'nın hain bombalı saldırılarına karşı ortak basın açıklaması yaptı.

Kahta Gönüllüler Platformu tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında teröre sert tepki gösterildi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ey oyun kurucular, ey fitneciler, ey gözü dönmüş hain ve nankörler, ey beyinsiz FETÖ-PKK yandaşları ve çakalları, biz, Kürt'üyle Türk'üyle, Çerkez'iyle, Arap'ıyla ve Anadolu'nun tüm halkları olarak bir Türkiye'yiz. Asırlardır birlikte yaşamayı başarmış ve etle tırnak gibi ayrılmaz birer bütün olmuşuz. Malazgirt'ten Çanakkale'ye omuz omuza var olma mücadelesi vermişiz. Birimizin varlığı diğerimizin varlığıdır.

Biz, Alparslan'ın, Selahaddin Eyyubi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in torunlarıyız. Birliğimizi bozmak ve bizi yok etmek için asırlardır oynanan oyunların farkındayız. Kadim medeniyetimizi yok etmek için oynadıkları oyunların aynısını ve hatta daha ağırını bu gün de oynuyor, kardeşi kardeşe, komşuyu komşuya kırdırmak ve bu kutsal vatan topraklarında kan dökmek için her türlü kalleşliğe başvuruyorsunuz. Unutmayın ki oyun kurucuların en iyisi Hz. Allah'tır. Sizin kurduğunuz tüm oyunları ve tuzakları başınıza geçirecektir.

Ey halkımız, bu gün emperyalist güçler 15 Temmuz'da ele geçiremedikleri vatanımızı ve yok edemedikleri huzur ve barış ortamımızı yok etmek ve barış yurdu Türkiye'mizi kan gölüne dönüştürmek için oynadıkları yeni oyunlara şahit oluyoruz. Darbelerle yok edemedikleri huzurumuzu yüreklerimizde patlattıkları bombalarla yok etmeye çalışıyorlar. Diyarbakır'da Van'da Elazığ'da ve Bitlis'te patlattıkları bombalarla bizi yıldıracaklarını sanıyorlar.

Ey gafiller, değil 100 binlerce, hatta milyonlarca insanımızı da şehit etseniz, bu ülke bizim kalacaktır. Bu ülke Ortadoğu halklarının umudu olacaktır. Bu halk, ecdadın miras bıraktığı ve gözünü kırpmadan uğruna canını feda ettiği bu aziz topraklarda kardeşliğiyle ayakta duracaktır.

Ey terör maşaları bir gün büyük şeytan Amerika, İsrail ve işbirlikçileri sizi kullanılmış paçavra gibi kenara ittiğinde başıboş ve kimsesiz kalacaksınız. Yenileceksiniz, dağılacaksınız ve ebediyen çocuklarımız sizi hain bilecek.

Tek merkezden yönetildikleri aşikar olan terör yuvaları FETÖ ve PKK'nın artık kime ve niçin hizmet ettiği ortadadır. Kendi sahipleri için insanımızı yaşlı, çocuk, kadın demeden çok hunharca katledebilmekteler. Bu vahşeti dün Çanakkale'de, Halepçe'de, Hama'da ve Bosna'da gördük. Bu gün de hayat damarlarımıza aynı saldırıları yaparak emellerine ulaşmak istiyorlar.

Ey FETÖ ve Kandil'in gözü dönmüş hainleri, bu işte halkımız burada Kürtler burada, Türkler burada, Araplar burada, Aleviler burada, Sünniler burada, biz buradayız, Türkiye burada. Peki siz ağızları leş kokan pislikler siz neredesiniz. Kiminiz Pensilvanya'da sahibinin bacaklarının arasına sığınmış, kiminiz kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırmış, kiminiz kadın elbisesi giyerek aramızda dolaşıyorsunuz, zilletin ve alçaklığın timsali olmuşsunuz.

Ey büyük şeytan Amerika ve ey sözde insan hakları savunucusu AB, nerede sizin barışseverliğiniz, nerede sizin insan hayatına saygınız. Siz değil misiniz kendi ülkenizin çıkarları için dünyayı ve özellikle Ortadoğu'yu kan gölüne çevirenler, siz değil misiniz, mazlum ve yoksul Suriyelilere kapılarını kapatanlar. Size sesleniyoruz, bizim ne sizin birliğinize ne de müttefikliğinize ihtiyacımız var. Biz kadim medeniyetimizin mirası, Osmanlı'nın kutsal halklarıyla yeniden dirileceğiz. Dirilişimiz elbette sizin zulmünüzün ve sömürünüzün yok olması olacaktır.

Büyük Türkiye halkı olarak diyoruz ki, devlet başkanımız Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ı size yedirmeyeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar onu diri tutmak ve tutmak için meydanlarda olacağız. Gösterin kalleşliğinizi ve patlatın bombalarınızı, bizi teslim alamayacağınızı göreceksiniz. Aramıza koymaya çalıştığınız nifak tohumları 15 Temmuz'da çürüdü, yok oldu. Biz bir sevdayız, biz bir yoluz, biz hep birlikte Türkiye'yiz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber