Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:31 Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. kez düzenlediği ç...11:31 Tüketiciler Birliği’nden "kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı11:30 Sinüzitte risk oluşturan faktörler11:29 Yolunu kaybeden vatandaş gece su kanalına uçtu, sabah otomobilini kurtarmay...11:28 Van’da kış lastiği değiştirme yoğunluğu geç başladı11:27 Prof. Dr. Adaş’tan ‘Kök hücre’ açıklaması: “Türkiye’nin başarısı çok daha a...11:26 Muğla BİLSEM’in 13 araştırma projesi Denizli’de görücüye çıktı11:25 Jamaika Filistin’i devlet olarak resmen tanıdı11:25 Havalar birden ısındı, uzmanından şeker hastalarına ’böbrek yetmezliği’ uya...11:24 Tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı11:23 Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkında ’sıfır atık’ eğitimi11:23 Rektör Özölçer Koltuğunu çocuklara devretti11:22 Beyoğlu’nda berbere “tıraş ücreti” saldırısı kamerada: 150 lira için kurşun...11:21 Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada11:20 Kalp sağlığında yapay zeka tanı imkanını artırıyor11:20 ’Timsah Ateşi’ 22 Mayıs’ta Moi Sahne’de11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı
23 Nisan
Yerel 27 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Kahta İHH kurban organizasyonu için toplandı

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kahta şubesi, kurban organizasyonu için toplandı.

Kahta İHH kurban organizasyonu için toplandı

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kahta şubesi, kurban organizasyonu için toplandı.

Kahta Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıya İHH Kahta Temsilcisi İsmail Tümer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kahta Temsilcisi İsmail Tümer, İHH İnsani Yardım Vakfı'nın bu yılki kurban organizasyonunu yurt içindeki kurban çalışmaları ile birlikte 89 ülke ve bölgede gerçekleştireceğini söyledi.

İHH'nın 24 yıldır kurban organizasyonu gerçekleştirdiğini ifade eden Temsilci İsmail Tümer, İHH'nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedelinin 550 TL olduğunu kaydetti.

Tümer, "Vekalet yoluyla kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İHH olarak 2015 yılında 52 bin civarında kurban kesildi. Bizler bu yıl yerelde hem de ulusalda bu rakamın üzerine çıkmak istiyoruz. Çünkü yeryüzünde bu kurban bayramında da İHH gönüllülerini dört gözle bekleyen mazlumlar var. Biz onlara sadece kurban eti götürmüyoruz. Aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam ediyoruz. Cami ve mescitlerin, su kuyularının, eğitim merkezlerinin, meslek edindirme kurslarının, yetimhane binalarının ve benzeri birçok projenin temelleri de kurban ziyaretlerinde atılacak" dedi.

İHH'nın Türkiye ile birlikte toplamda 10 ülkede 34.719 yetime bayramlık kıyafet yardımında bulunmayı hedeflediğini vurgulayan Tümer, 5 kıtada kurban organizasyonunun gerçekleştirileceğini söyledi.

Kahta İHH kurban organizasyonu için toplandı

Kahta İHH kurban organizasyonu için toplandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber