Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Şubat 2022 - 15:14 Yorum: 0

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli çalışmalarına başladı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Lütfü Başli okulları ziyaret ederek çalışmalarına başladı.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli çalışmalarına başladı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Lütfü Başli okulları ziyaret ederek çalışmalarına başladı.

İlk olarak mezun olduğu Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesinden başlayarak okul incelemelerine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, okul idarecileri ve öğretmenleriyle istişarelerde bulundu.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle sık sık istişarelerde bulunacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, "Eğitim ve öğretimin bütün paydaşlarının aktif olarak çalışması gerekir, başarı sağlamak için eğitimin içerisinde yer alan her küçük çarkın dahi işlemesi esastır. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak, ilçemizi daha ileri taşımak için birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli okul incelemeleri kapsamında Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kahta İmam Hatip Ortaokulu, Kahta Vali Özbilgin İlkokulu ve Fatma Mehmet Altıntaş Anaokulunu ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber