Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:43 Yorum: 0

Kahta Kent Konseyi’nde Trafik Problemi Görüşüldü

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kent Konseyi Mayıs ayı yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Kahta Kent Konseyi’nde Trafik Problemi Görüşüldü

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kent Konseyi Mayıs ayı yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Kahta Kent Konseyi, ilçede çözülemeyen trafik sorununa neşter vurmak için toplantı yaptı. Kahta Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Kent Konseyi Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, Kahta'da büyüyen ulaşım sorunlarının tespiti ve yaşanan aksaklıklar, çözüm önerileri ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Kahta Kent Konseyi Mayıs ayı toplantısında ilçedeki trafik sorunları ele alınırken aynı zamanda kaldırım işgalleri konusu da tekrar gündeme getirildi. Kahta'da adeta bir çirkefe dönüşen trafik sorunu ve kaldırım işgali sorunlarının çözümüme yönelik radikal adımların atılması gerektiği konusunda ortak görüş belirlendi.

Şehir içi trafiğinin yeni düzenlemelerle beraber acil eylem planlarına ihtiyaç olduğunu belirten Kahta Kent Konseyi Başkanı Mahmut Yıldırım, "Kent Konseyi kurulduktan kısa bir süre sonra Kahta'da oldukça önemli sorunlara işaret etmiş. Bu sorunlara aynı zamanda çözüm önerileri de sunarak ilçeye katkı sunmaya devam ediyor. Kaldırım işgalleri ve ÖSYM sınavlarının Kahta'da yapılması ile ilgili çalışmalarımız oldu. Olumlu sonuçlar aldık. Şimdi ise ilçedeki şehir içi trafik sorununu ve devam eden kaldırım işgali sorununu görüşmek üzere toplandık. İlçemizin geleceğini inşa etme ve gelecek nesillere yaşanabilir bir ortam hazırlamak için acilen çözülmesi gereken sorunların başında ilçedeki trafik sorunudur. Gittikçe karmaşık hale gelen şehir içi trafiğinin yeni düzenlemelerle beraber acil eylem planlarına ihtiyacı var" dedi.

Şehir içi taşımacılığı yapan araçların gelişi güzel yolcu indirme ve bindirme sorunun ele alındığı toplantıda ayrıca, köy minibüslerinin park sorunu, Mustafa Kemal Caddesi ve İsmet Paşa Caddelerinde oluşan çapraz park sorunu görüşüldü.

Şehir içi taşımacılığı yapan toplu taşıma araçlarının durak harici gelişi güzel yolcu indirme ve bindirme probleminden dolayı trafiğin felç olduğu belirtilirken ayrıca bir önceki toplantıda ele alınan kararların takibinin yapıldığı vurgulandı.

Kahta Kent Konseyi’nde Trafik Problemi Görüşüldü

Kahta Kent Konseyi’nde Trafik Problemi Görüşüldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber