Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Kahtalı: “Cumhurbaşkanımızı En İyi Şekilde Ağırlayacağız”

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği Malatya mitingi için bütün hazırlıkları tamamladıklarını...

Kahtalı: “Cumhurbaşkanımızı En İyi Şekilde Ağırlayacağız”

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği Malatya mitingi için bütün hazırlıkları tamamladıklarını Malatyalıların, Cumhurbaşkanını beklediklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingi ile ilgili bilgi verdi. "Cumhurbaşkanını Malatya'da en iyi şekilde ağırlayacağız" diyen Kahtalı, yağmura karşı önlem aldıklarını ve bütün Malatyalıları mitinge beklediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partinin Kurucu lideri olması hasebiyle AK Parti teşkilatlarında Cumhurbaşkanına karşı ayrı bir hassasiyet olduğunu vurgulayan Kahtalı, "Ziyareti öncesi gerek Büyükşehir Belediyesi gerek ilçe belediyelerimiz gerekse Valiliğimiz bütün hazırlıkları tamamladı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da coşku ile Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Yarın hava yağmurlu gözüküyor. Biz bunun da önlemini aldık, bütün vatandaşlarımıza yağmurluk ve şemsiye dağıtacağız. Bununla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber