Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Kahtalı öğrencilerden örnek davranış

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çocuk Esirgeme...

Kahtalı öğrencilerden örnek davranış

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etti.

Yapılan ziyaretin amacına dikkat çeken Kahta Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nevzat Güzel, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan ziyaretin, öğrencilerin manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkması, yardımlaşma ve paylaşma duygularının pekişmesini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kimsesiz çocukların unutulmaması gerektiğini belirten Okul Müdürü Nevzat Güzel, "Kimsesiz çocuklarımızı unutmamak adına onları ziyaret etmek, onları hiçbir zaman unutmamak gerekir. Onlarla az da olsa zaman geçirmek ve bir an bile olsa aile olabilmek için toplumumuzun bu çocuklarımızla ilgili duyarlılığına katkı sunabilmek amacı ile öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Özellikle öğrenciler üzerinde büyük bir etki bırakan bu gezide tüm çocuklara değişik hediyeler verildi. Akşam saatlerinde öğrencilerimizden oluşan müzik grubumuz, gitar, bağlama eşliğinde şarkılar seslendirdi. Çocuklardaki heyecan ve sevinci lütfen her zaman gelin deyip bizlere sarılmalarından anlayabildik. Çocuklarımıza birlikte bir gecelikte olsa güzel zaman geçirebildiysek ve toplumda duyarlılık oluşturabildiysek amacımıza ulaşmışız demektir" dedi.

Çocuk Esirgeme Kurumu idarecileri ise, "Bizler de aynı duygularla Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nevzat Güzel, öğretmen ve öğrencilerini, bu anlamlı programlarından dolayı tebrik ediyoruz. Tüm halkımızı Çocuk Esirgeme kurumundaki evlatlarımız için duyarlı olmaya çalışıyoruz" İfadelerinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde çok duygulandığını ifade eden öğrenciler ise çağrıda bulunarak herkesin mutlaka Çocuk Esirgeme Kurumlarını ziyaret etmelerini istedi.

Kahtalı öğrencilerden örnek davranış

Kahtalı öğrencilerden örnek davranış

Kahtalı öğrencilerden örnek davranış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber