Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2017 - 12:28 Yorum: 0

Kahvaltılı sabahlar başarıyı artırıyor

Batman'da 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı başından itibaren hafta içi her gün 25 ayrı anaokulunda kahvaltı dağıtımını başlatan belediyesinin, "Kahvaltılı...

Kahvaltılı sabahlar başarıyı artırıyor

Batman'da 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı başından itibaren hafta içi her gün 25 ayrı anaokulunda kahvaltı dağıtımını başlatan belediyesinin, "Kahvaltılı sabahlar okulda başarı sağlar" projesine eğitimci ve ailelerden övgü geldi.

Öğrenci velilerinden, okul aile birlikleri yöneticilerinden, okul yönetimi ve öğretmenlerden gelen olumlu dönüşlerin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Belediyesi olarak "Kahvaltılı Sabahlar Okulda Başarı Sağlar" projesi çerçevesinde her gün 30 anaokulunda kahvaltı dağıtımının devam ettiğini söyledi. Aksoy, "Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli diyetisyen ve gıda mühendisi nezaretinde Türk Gıda Kodeksine uygun olarak hazırlanan kahvaltı menüsü içinde zeytin, peynir, bal, tereyağı, yumurta, kuru incir, ceviz, kayısı, fındık, mevsim meyveleri, süt ve meyve suyu gibi besleyici gıdalar yer alıyor" dedi.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Batman merkezde eğitim ve öğretim yılı başından bu yana her gün 2150 öğrenciye kahvaltı dağıtıldığını hatırlatan Aksoy, projenin çocukların yemek alışkanlığına etkileri konusunda velilerden olumlu tepkiler almalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Projenin okullar kapanana kadar süreceği belirtildi.

Kahvaltılı sabahlar başarıyı artırıyor

Kahvaltılı sabahlar başarıyı artırıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber