Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 15:08 Yorum: 0

Kahveci esnafından şehitler için lokma hayrı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin Bölgesi'ne yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için Manisa Kahveciler Esnaf...

Kahveci esnafından şehitler için lokma hayrı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin Bölgesi'ne yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için Manisa Kahveciler Esnaf Odası tarafından lokma hayrı yapıldı.

Manisa Kahveciler Esnaf Odası Afrin'e yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Mehmetçikler için oda binası önünde lokma hayrında bulundu. Yapılan lokma hayrına, Manisa Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve birçok odanın başkanı katıldı.

Lokma hayrı sebebiyle açıklama yapan Oda Başkanı Mehmet Çetin, şehitler için lokma hayrı düzenlediklerini belirterek, "Ülkemizin huzuru için gece gündüz demeden nöbette olan, canını veren aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye olsun. Ebediyete intikal eden meslektaşlarımız, odamızda yöneticilik yapmış başkan vekili ve tüm yöneticilerimizin de ruhlarına şad olsun inşallah. 4 yıl önce hayatını kaybeden kıymetli başkanımız Abdullah Uğursalan'ın da ruhu şad olsun. Allah hepsine rahmet eylesin. Memleketimize, esnafımıza Allah güzellikler nasip etsin. Huzur nasip etsin" dedi.

Kahveci esnafından şehitler için lokma hayrı

Kahveci esnafından şehitler için lokma hayrı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber