Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Ekim 2014 - 16:23 Yorum: 0

Kahvehanede oturan kişinin boğazını kesti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, kahvehanede oturan bir kişiyi boğazını bıçakla keserek öldürdü, bir kişiyi de yaraladı

Kahvehanede oturan kişinin boğazını kesti

ANTALYA (AA) - Manavgat'ta elinde bıçakla kahvehaneye gelen kişi, içeride oturan bir kişiyi boğazını keserek öldürdü. Zanlı, kendisini yakalamaya çalışan kişiyi de yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Yukarı Hisar Mahallesi 4504 Sokak'taki bir kahvehaneye giden Hasan B, gazete kağıdına sarılı bıçağı çıkararak, henüz belirlenemeyen bir nedenle, oyun oynayan Ali Şahin'in (47) boğazını kesti. Hasan B, daha sonra Şahin'i kalbinden ve karnından bıçakladı. 

Ali Şahin'in üvey oğlu Yusuf Bektaşan (27), kaçmak isteyen Hasan B'nin üzerine atladı. Boğuşma sırasında Bektaşan da kolundan ve elinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla etkisiz hale getirilen Hasan B, polis ekiplerine teslim edildi.

Ağır yaralanan Ali Şahin, ambulansla hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi. Bektaşan ise Manavgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay sırasında kahvehanede bulunan Hasan Kiraz, ne olduğunu anlayamadan tanımadıkları bir kişinin elindeki gazeteden çıkardığı bıçağı "Namusum için" diyerek Ali Şahin’in boğazına ve vücuduna saplamaya başladığını söyledi. 

Öte yandan Ali Şahin'in 6 yıl önce Adana'dan Hasan B'nin eşi Gülfinaz B. ile Manavgat'a geldiği, bu sürede Hasan B. tarafından ölümle tehdit edildikleri öne sürüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber