Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

KALDER ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, İyi Niyet Bildirgesi imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) arasında, belediyenin sürdürülebilir bir kalite kazanması için İyi Niyet Bildirgesi...

KALDER ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, İyi Niyet Bildirgesi imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) arasında, belediyenin sürdürülebilir bir kalite kazanması için İyi Niyet Bildirgesi imzalandı.

Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenlenen imza törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çalışanları katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Albayrak, mükemmelliğin hayatında erişmek istediği noktalardan biri olduğunu belirterek bu noktaya ulaşmak için bir çok eksiklerinin olduğunu söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu kalite yönetim sistemleri ile kalitenin yakalanarak sürekli hale geleceğini ifade eden Başkan Albayrak, "İSO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi, İSO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi ve İSO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi ve bunların entegre yönetim sistemi olarak başlatmış olduğumuz çalışmaların, artık aşamalarına geliyoruz. Bu gün iyi niyet bildirgesini imzalayacağız büyük bir memnuniyetle" dedi.

Belediye personeline, belgeleri almanın bir şey değiştirmediğini anlatan Albayrak, "Önemli olan belgeyi almak değil, yaşamak. Mutlaka yaşamak zorundayız ve bunun sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Yıl sonunda yapacağımız performans değerlendirmelerinde, bu konunun sadece görevli dört veya beş arkadaşımın değil, bütün Büyük Şehir Belediyesi'ni ilgilendiren konu olduğu için, gerek sözleşmeli, gerek memur veya çalışanlarımızın performans değerlendirmesinde bu sorular sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ise, KALDER'in uzun yıllardır edindiği tecrübeler ile 24 yıldır Türkiye Mükemmellik Ödülleri'ni, 25 yıldır kalite kongresini gerçekleştirdiğini söyledi.

Buket Eminoğlu Pilavcı, mükemmellik modelini benimseyen kurumlardan birinin de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirterek, "Dileğimiz, son dönemde büyük bir ivme kazanan Ulusal Kalite Hareketinin kamu sektöründe de artarak devam etmesidir. Ulusal Kalite Hareketi'ne katılarak yapacağınız öz değerlendirme, kurumun kuvvetli yönlerini ve iyileştirmeye açık alanlarını belirlediği gibi, gelişmelerin düzenli ölçülmesi için somut verilere dayalı bir sistem kurulmasına da yardımcı oluyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Başkan Albayrak ve Buket Eminoğlu Pilavcı İyi Niyet Bildirgesini imzalayarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kalite hareketini başlatmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber